Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férfi-Nő kapcsolatok

Férfi-Nő kapcsolatok

Első alkalommal együttlét?

2021. április 16. - Férfi Nő Kapcsolatok

  Tipikusan darázsfészek téma, amit sokan sokféleképpen látnak. Első randin legyen? Ne legyen? Van “tuti” recept? Vagy egyből k*rvának tartják érte a nőt? Egyáltalán, megvan-e ez még manapság? Hogy látják a kérdést a nők, és miért így? És hogyan a férfiak? Erre kerestem a választ. 

    Lássuk, milyen reakciókat kaptam a nőktől. 

   “Nem túl okos ötlet lefeküdni valakivel az első randin.” - talán legtipikusabb válasz volt, azonban több ok miatt. Az egyik ok szerint, a kémia el tudja venni az ember lányának eszét, és csak később döbben rá, hogy mégsem illenek össze. A másik ok a várakozás, a vágy kialakulása. A türelmetlenség előkerülése. Vagy pont a bizalom kialakulása szükséges hozzá. Milyen kötődés alakulhat ki egy első randin?  

   “Ha van vágy, miért ne?” - egy másik jellemző válasz is elhangzott a nőktől. Itt persze kell a lehetőség és a hely is hozzá.  

   “K*rvából lesz a jó feleség” - egy régi mondás is előkerült, pont női oldalról. Félreértések elkerülése végett, nem szó szerinti értelmezésről van szó, hanem arról, hogy valaki bizony jó az ágyban. Ez a fajta hozzáállás nyilván sejteti a lehetséges...kimenetelt.  

 

   Előkerült azonban egy nagyon fontos téma is a beszélgetéseim során. A k*rva faktor. Ez láthatóan elég fájó pont a nőknél. Ha egy nő úgy dönt, megteszi első randin - és miért ne tehetné, ha akarja? - sokan egyből lek*rvázzák érte. De miért? Nincs ma már egyenjogúság? Miért ne élvezhetné az együttlétet egy nő, ahogy akarja, ha egy férfi ezt megteheti? 

  No de kik k*rvázzák le a nőket? Ebben volt némi meglepetésem. Az elmondások alapján, nem is a férfiak, hanem pont a nők teszik ezt! A nő a nőnek farkasa. Pláne egymás között képesek marni egymást, csak hogy valami képzeletbeli hierarchia tetején legyenek. Ezt korábban saját magam is tapasztaltam, mikor sok nővel dolgoztam együtt.  

 w_vs_w.jpg

 

  Lássuk, milyen reakciókat kaptam a férfiaktól. 

   Nos, a lek*rvázás nem jelent meg a férfiak részéről. Ez magam részéről meglepetés volt. 

   “Annyira azért nem szimpatikus, ha egy nő sok férfival volt.” Ez a gondolat ma még talán jobban tartja magát. A többet fogott, mint kilincset jellegű mondások manapság is szépen tartják magukat. 

   A legjellemző válasz, amit kaptam, hogy “helyzettől függ”. Abszolút nem éreztem azt, hogy feltétlen ez lenne a legfontosabb a férfitársaimnak. Ami ezzel kapcsolatban előkerült, az a megfelelő kémia, helyzet, kisugárzás, hangulat, ami befolyásolta az első együttlétet. És nem hallottam rossz élményekről. 

    Én is válaszolok a saját kérdésemre: mindig egyéni helyzettől függ. 

   Társkeresők esetén, interneten, telefonon, sokféle csatornán, be lehet gerjeszteni annyira egy nőt, hogy első alkalommal megtörténjen. Normál esetben, leszólítva, számcsere, beszélgetés, majd találka, szintén megoldható. Élőben szintén lehet megfelelően flörtölni, nyilván ez a legjobb. 

  De egyénfüggő. Van, aki így is kivárna, van, aki nem tud igazán hódítani/csábítani, így idő kell a vágy kialakulásához. Férfi oldalról, a lényeg az agyban dugás művészete. Ha az megy, akkor nem lesz probléma! 

   A női combokhoz mindenképp a nő lelkén át vezet az út: ahhoz pedig sokat kell beszélgetni! 

   Véleményem szerint, nincs bevált recept, van, akinek ez a jó, van, akinek az, de egymást köpködni emiatt, a legnagyobb butaság! 

 

  Ha tetszett a posztom, kérlek, látogass el Facebook oldalamra, egy like-kal és egy megosztással tudod segíteni a munkámat, hogy minél több emberhez eljuthasson. Köszönöm! 

 #férfinőkapcsolatok #ismerkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfinokapcsolatok.blog.hu/api/trackback/id/tr1816503200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása